Ovo su ŽRTVE krvavog pira iz Sombora: Zaklao Miru, pa UBIO ćerke i presudio sebi (FOTO)

U kući je živeo i sin, ali se još uvek ne zna šta je sa njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sombornjuz, Instagram, Facebook

Stravičan zločin potresao je Sombor kada su vatrogasci nakon gašenja požara u porodičnoj kući pronašli četiri ugljenisana tela od kojih je jedno bilo obešeno o gredu. Naknadno je utvrđeno da je Zdravko G. bacio bombu na kuću i izvršio samoubistvo nakon što je zaklao suprugu Miru G. i ubio dve ćerke, od kojih se jedna zove Anastasija.

U kući je živeo i sin, ali se još uvek ne zna šta je sa njim i da li je uspeo da se spasi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čule su se dve jake detonacije, a onda smo videli požar u kući naših komšija. Scena je bila jeziva. Kako smo čuli, komšija je zaklao ženu, pa bacio bombu i ubio ćerku, a onda se obesio – pričaju komšije.

Telo Zdravka G. je pronađeno obešeno o gredu. Stradale devojčice išle su u osnovnu, odnosno srednju školu, dok je sin student.

ćerka Anastasija G. Foto: Printscreen

Inače, Zdravko je navodno bio u zatvoru iz kog je izašao 24. decembra i vratio se kući, tvrde meštani. Kako kažu, u zatvoru je bio zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Ubičine ugljenisane ostatke, ubici svoje žene, koja mu je izrodila decu, ubici svojih ćeriju ubaciti u visoku peć u nekoj železari, neka gori u paklu.

    Odgovori
  2. Liberalne slobode , šljaštećim celofanom uvijena navodna ljudska prava i slobode zaslepljuju oči i um ,da ni svesni nismo omče oko vrata dok se ona ne stegne ...e to će tek biti ,ako im ovaj referendum prođe ...Sudije ,Tužioci,Izvršitelji već sada nikome ne polažu raćune , a sa ovom promenom Ustava tek će postati nedodirljivi bogovi...

    Odgovori

Ostavite komentar