“Dostojanstven oproštaj od mame”: Objavljeno vreme SAHRANE Jovane Marjanović, evo i gde će počivati

Obdukcija je pokazala da nije ubijena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Jovana Marjanović (54) iz Niša, koja je u nedelju posle nekoliko dana potrage pronađena mrtva na Zlatiboru, biće ispraćena na večni počinak sutra.

Ona će, kako su objavile njene ćerke, počivati na Svetoilijskom groblju u Leksovcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dragi prijatelji, dostojanstven oproštaj od mame je sutra u 13 sati na Svetoilijskom groblju u Leskovcu – napisala je jedna od njenih ćerki na Instagramu.

Jovanu Marjanović je u nedelju u Tić polju, na oko kilometar od turističkog centra planine, pronašla grupa Užičana – dobrovoljaca koji su otišli na Zlatibor da njenim ćerkama pomognu u potrazi. Kraj njenog tela zatečena je boca alkoholnog pića i prazni blisteri najmanje dve vrste lekova što je ukazalo na pretpostavku da je Nišlijka izvršila samoubistvo.

Obdukcija je pokazala da nije ubijena.

Jovana Marjanović je bila vlasnica firme koja je na Zlatiboru izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta. Sa svojim partnerom poslednjih dva-tri meseca stanovala je u iznajmljenom stanu u naselju Karaula.

U sredu 22. decembra oko 20 sati, Jovana je muškarcu sa kojim je živela rekla da ide da se malo prošeta i od tada joj se izgubio svaki trag. Kako se cele noći nije vratila u stan, a sve vreme joj je telefon bio nedostupan, njen partner je u četvrtak ujutro Policijskoj stanici u Čajetini prijavio nestanak.

Tokom dana policija je locirala Jovanin telefon, dva i po kilometra od njenog stana, pošto ga je preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, u vodovodnoj cevi, pronašao jedan radnik i uključio. Istim pravcem oko kilometar dalje uzbrdo nalazi se nenaseljena zaravan Tić polje.

Ovde je, iza šume, u nedelju popodne pronađeno telo nestale žene. Prema priči Užičana koji su ga našli, a što je i potvrđeno posle uviđaja, telo se nalazilo u snegu kraj potoka, a kraj njega su zatečeni boca alkoholnog pića i prazna blister pakovanja dva leka. Osim njenih, drugih tragova u snegu nije bilo.

BONUS VIDEO



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar