Horor! Braća preklala sestru, a onda uradili nešto NEZAMISLIVO: Iza svega krije se ŠOKANTAN razlog (FOTO)

Tužioci su posebno dodali da braća nisu bila spremna da prihvate da se njihova sestra razvela od muža

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Dva brata iz Avganistana optužena su u Nemačkoj za ubistvo svoje sestre, koju su navodno hteli da kazne zbog njenog “zapadnjačkog” načina života

Kako piše Dejli mejl, Sajed H. (26) i Sejed H.(22), optuženi su da su namamili svoju tridesetčetvorogodišnju sestru Marjam H. na sastanak u Berlinu 13. jula, pre nego što su je zadavili i zaklali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tužilaštvo je saopštilo da su braća raskomadala telo sestre, koja je inače majka dvoje dece, a zatim su se kasnije tog dana sa njenim telom u koferu odvezla taksijem do železničke stanice.

Na snimku nadzornih kamera, do kojeg su došli nemački mediji, vidi se kako Sajed i Sejed podižu crnu torbu na voz na železničkoj stanici Sudkrojc u Berlinu.

Braća su optužena da su putovala u Bavarsku vozom pre nego što su se odvezla do mesta u blizini Sajedove kuće, gde su Merjamino telo zakopala u plitku grobnicu.

Tužioci tvrde da su muškarci hteli da kazne svoju sestru “zbog njenog zapadnjačkog stila života”, koji nije odgovarao njihovim arhaičnim idejama časti i morala, te njihovoj slici o ženama.

Tužioci su posebno dodali da braća nisu bila spremna da prihvate da se njihova sestra razvela od muža, za kojeg se udala sa 16 godina, nakon nasilnih incidenata i da je imala novu vezu.

Merjam je bila majka dvoje dece: ćerke od 10 i sina od tri godine. Oni su došli kao migranti u Nemačku 2013. godine.

Braća su dala kontradiktorne izjave o tome šta se nalazilo u koferu, za koji tužioci tvrde da je skrivao Merjamino telo.

Dok je Sejed tvrdio da su u torbi bokserske rukavice i tegovi, Sajad mu je protivrečio i tvrdio da su unutra odeća i neki teški predmeti.

Pored toga, Sejed je, navodno, identifikovao sebe i svog brata kao muškarce snimljene nadzornim kamerama na železničkoj stanici u Berlinu.

Dva brata su u pritvoru od 3. avgusta i preti im kazna doživotnog zatvora ako budu osuđeni za ubistvo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Agencije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar