Platio mi je da ga šutnem u MEĐUNOŽJE: Najluđe ISPOVESTI striptizeta su kada im ne traže da se skinu

Spominje se pravilo "gledaj i ne pipaj", ali u stvarnosti nije baš tako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/aleksrybalko

Kokain, nage grudi i privatni plesovi često se povezuju sa VIP separeima striptiz klubova, a ispovesti dama o tome šta se dešava iza zavese postale su hit na Reditu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Diskusija o stigmatizaciji ovog zanata i moralna kritika oskudno odevenih devojaka koje plešu oko šipke pretvorili su se u priču o zaradi i doživljajima sa mušterijama.

Igračice u svoju odbranu navode da zarađuju mnogo više od prosečnih zarada i to im omogućava lagodan život. Takođe navode da je njihovo pravilo je “gledaj i ne pipaj”, ali se u VIP separeu to izgleda krši.

– Moja prijateljica je prestala da se bavi striptizom, nakon što je jedan čovek došao i pitao je da odu u jednu od privatnih soba za ples, sve što je on želeo je da ga ona pusti da on odmori glavu na njenom krilu. On je platio da provede celu noć sve do zatvaranja, samo da bi to radio, milovala ga je po kosi i razgovarali su o nasumičnim stvarima, ali su najviše vremena proveli gledajući anime jer su oboje uživali u tome – glasio je prvi komentar.

Bilo je i komentara gde se upozoravalo da su pojedini ljudi bili i “opljačkani”, nakon privatnog plesa.

– Moj drugar se baš napio nakon raskida i onesvestio se u VIP delu, ona je samo nastavila da igra, a obezbeđenje nas nije puštalo unutra i na kraju nas je sve zajedno izbacilo. Morao sam da zovem policiju da nas puste po njega. Bukvalno su samo pokušavali da ga opljačkaju. Nikada se posle tog iskustva neću vratiti na takva mesta – naveo je jedan od korisnika sdruštvene mreže.

Čudni i brutalni primeri zahteva klijenata očigledno mogu da idu u nedogled, pa je jedna igračica navela kako joj je neki čovek tražio da mu štiklom pritisne međunožje.

– Jednom sam imala tipa koji je želeo da mu udarim šamar i da mu zabijem potpeticu od 15 centimetara u genitalije. Pokušala sam, ali jednostavno nisam mogla. Rekla sam da mu treba zagrljaj, ali sam otišla i našla mu ovu pravu devojku za ovaj zahtev kako bi mogao da dobije ono što želi – timski sam igrač – dodala je.

Jedna korisnica prenela je iskustvo njene prijateljice koja je navodno radila kao striptizeta.

– Imala je redovnog klijenta koji bi platio sat vremena u VIP sobi samo da bi naterao djevojke da se ponašaju prema njemu kao da je pas. Ne ponižavajuće, samo više kao da je on bio voljeni porodični ljubimac. Davao joj je dobre napojnice i rekao da nikada ne mora da skine odeću ili da ga dodiruje osim da ga tapše po glavi – ispričala je ona

Javila se i jedna devojka sa 10-godišnjim iskustvom.

– Uglavnom sam uživala u tome. Jednom mi je neki dečko platio 100 dolara da ga šutnem što jače mogu u genitalije. Drugi tip mi je platio 100 dolara da bi šmrkao kokain sa moje zadnjice. Jednom momku se svidelo kada sam mu pravila krugove prstom oko bradavica i plaćao mi je 1000 dolara narednih 6 mjeseci da mu to radim. Drugi momak mi je platio 50 dolara da pomirišem svoja stopala i da mu ih stavim na lice. Ovo su primeri kojih se sećam, a mnogo toga sam zaboravila – navela je jedna od igračica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar