“Otišao si zauvek, a ja se opet borim protiv RAKA…”: Potresna ispovest bivše učesnice Velikog brata

Bivša učesnica Velikog brata Tatjana Jovančević podelila je na Fejsbuku potresan status upućen njenom pokojnom bratu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Bivša rijaliti zvezda ponovo se bori sa teškom bolešću, ovog puta sa rakom dojke. Tokom svoje borbe protiv opake bolesti, ne zaboravlja ni na druge teške momente iz njenog života, piše Informer.

– Brate moj jedini najrođeniji, danas je dan kada si otišao zauvek, prokleti 27. decembar. Ostala je poneka stara fotografija, sećanja, tvoj duh koji je tu oko mene. Moja ljubav koju nosim u sebi za Tebe – napisla je Tatjana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se u svom pismu pokojnom bratu požalila i da je ponovo bolesna.

– Znaš brate moj, ja se opet borim protiv ove sotone raka, ali znam šta bi mi ti rekao. Budi jaka, bori se, ti moraš da živiš. Obećavam ti Brate moj za tebe živim i borim se! Ponekad pomislim: “Ma dići ću ruke od svega i odoh kod kod tebe, bake, ujke”. Ali ne, vi to sigurno ne želite i zato mi oprosti ako pokleknem.

Tatjana je priznala da ima sve manje snage da se bori:

– Ne mogu više sama, nema vas, nema tebe. Drugi ljudi koje ne znam stali su uz mene i pružili mi ruku da ustanem i pobedim. Hvala im…. Ali… Znaš… Mrzim Novu godinu i Deda Mraza… Ali ako imam pravo na neku želju u ponoć, na dan kada su tebe spustili u zemlju 31.12.1999. poželeću samo jedno. Znam ne mogu te vratiti, ali mogu zamoliti da ja živim, da ponovo pobedim i da ti živiš kroz mene…. Voli te tvoja seka! Najviše. Nedostaješ mi i molim te ne daj mi da se predam!

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar