Četiri sahrane umesto SVADBI – poginuli Novopazarci imali velike planove: “Momci za primer, NERAZDVOJNI”

Samo igrom sudbine u automobilu se nije našao još jedan mladić, koji se predomislio u poslednjem trenutku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Foto: Facebook, Objektiv

Tuga je okovala selo Lukare kod Novog Pazara. Četiri velika prijatelja, Amel Ibrahimović (21), njegov vršnjak Amar Ujkanović, Senad Đerlek (22) i godinu stariji Mithat Hamidović život su završili zajedno u olupini „golfa”. U strašnoj saobraćajnoj nesreći, ova četiri mladića koja su imala velike planove, svoj životni put završila su posle direktnog sudara sa drugim automobilom.

U tom vozilu lakše su povređene još dve osobe. Koliko je ova tragedija potresla sve u Novom Pazaru, govori i činjenica da je i predsednik Aleksandar Vučić otkazao planiranu posetu OŠ „Desanka Maksimović” i veliki narodni skup.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na putu od Tutina ka Novom Pazaru predsednik Srbije se zaustavio u Lukarima kako bi izjavio saučešće porodicama poginulih mladića. Ispred kuće Ibrahimovića uputio je reči utehe Amelovom ocu Nazimu.

Foto: Objektiv

– Neopisiva žalost i tragedija. Molim vas da moje saučešće prenesete i ostalim porodicama – poručio je Vučić sa kojim su bili i Rasim Ljajić i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

A osim predsednika Srbije, izjave saučešća svojim komšijama uputili su brojni prijatelji.

AMEL TEK KUPIO AUTO

– Ta četiri dečaka mrava nisu zgazili. Momci za primer, nerazdvojni. U nedelju uveče Amel im je pokazao automobil koji je kupio i taj dan doterao iz Kraljeva. Amer, Senad i Mithat su jedva dočekali da se u njemu provozaju. I vidite šta im se dogodilo.

Svi su došli do prodavnice koju drži njegov otac Nazim. Tu su i ostavili svoje automobile. Otišli su u Novi Pazar, a na putu ka kući, na samo stotinak metara od svojih kuća, poginuli su – prepričava jedan od meštana ovog sela.

Kako smo saznali, samo igrom sudbine u automobilu se nije našao još jedan mladić. U poslednjem trenutku se predomislio.

– Amel je uvek bio nasmejan. Otac i majka su mu živeli u Pazaru, a brat mu je bio u Nemačkoj. Ibrahimović se iz Nemačke vratio u nedelju ujutru, a uveče smo se svi videli i zajedno smo popili kafu. Kada smo se videli, svi smo bili nasmejani, pričali smo o automobilu, ali i planovima za blisku budućnost – navodi ovaj momak, koji je samo pukom srećom ostao van automobila.

A ti planovi bili su vezani za ženidbe. Kako smo saznali, Ibrahimović i Ujkanović su planirali da se uskoro ožene, dok je Hamidović letos stao na ludi kamen. Đerlek, inače jedinac, oženio se pre nekoliko dana.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 28. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Касно је, нажалост, за ове дечаке. Четири тек почета, ни Ж од живота а већ угашена. Не журите људи, тамо никад нећете закаснити а одавде кад год да пођете, поранићете.

    Odgovori

Ostavite komentar