Dnevni horoskop za 25. decembar: Vodolije, EMOCIJE su vam stabilne, Device, PREVIŠE radite

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

U danu pred vama nema velikih iznenađenja, poslovi ne idu svojim tokom a vi ste isfrustrirani. Nemate potpuno odrešene ruke kada su poslovi u pitanju. U ljubavi odrekli ste se nekih malih i lepih zadovoljstava koje čine život. Odlično zdravlje.

BIK

Danas se ne snalazite na poslu niti u organizaciji. Nije moguće da  pronađete jedan razlog za dobro raspoloženje i nemojte insistirati na tome. Imate sve predispozicije za odličnu ljubavnu prepirku tokom celog dana. Zdravlje je veoma  dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Rešavate izazove na poslu a one veće stavljate u fioku.  Nespremni  ste za ozbiljne probleme. Žalite se na finasije, a ne smanjujete troškove. Ljubavni odnos je solidan ali daleko od zadovoljavajućeg. Poradite na emocijama. Zdravlje dobro.

RAK

Poslovni entuzijazam jeste na pravom minimunu, čak blizu nule.  Nemate volju ni motivaciju da nešto preokrenete u svoju korist. Ljubavni odnosi su sve bolji ali je važno da  budete bolje raspoloženi.  Na polju zdravlja nema većih promena.

LAV

Nema dobrog poslovnog ambijenta jer niste rešili probleme koji vam dišu za vratom. Zato ste slabe energije i danas ne volite posao kojim se bavite. Išćekujete nove avanture sa novim partnerom. Unapred se radujete avanturama. Zdravlje solidno.

DEVICA

Imate solidan dan pred sobom jer ste sve unapred organizovali. Nema  praznog hoda ali ima grešaka koje pravite iz čiste nepažnje. Polje ljubavi poprima tajne i dramatične obrte. Neće vam biti prijatno između dve vatre. Zdravlje je  dobro.

VAGA

Venera je retrogradna od 19. decembra i ne olakšava saradnju  sa komplikovanim poslovnim partnerima i zadacima. Imate puno dobre volje da popravite ljubavne odnose ali vam slabo ide u praksi. Odlično je vaše zdravlje, bez hroničnih problema.

ŠKORPIJA

Poslovni dan je ispunjen haotičnim početkom. Takva energija se nastavlja do kraja dana. Na polju ljubavi imate veće izazove jer se ne slažete u pojedinim dnevnim obavezama. Partner je neraspložen za vas i vaše kritike. Nemate tegoba.

STRELAC

Odlična energija donosi  dobre rezultate, tako da ne brinete o produktivnosti već o naplati poslova. Na polju ljubavi igrate lošu igru samo da biste naudili partneru. Veoma ste manipulativni  u ljubavi i drugim odnosima. Vitalni ste i zdravi.

JARAC

Danas ćete dobro propustiti sve prilike koje vam se pojavljuju. Zato jer ste  defokusirani i veoma napeti. U ljubavi nema potrebe da dovodite sebe ni druge pred gotov čin. Pokušajte da budete sasvim otvoreni i iskreni. Izbegavajte slatkiše.

VODOLIJA

Polje posla nije u stagnaciji  čak suprotno. Imate sve uslove za rad i vi to dobro koristite. Vaše emocije se polako stabilizuju ali još uvek ne  hvatate ravnotežu u ljubavnim odnosima. Glavni udar groma je već  prošao. Zdravlje dosta dobro.

RIBE

Očekujete  nove poslove u kojima vidite svoj prosperitet. Nadate se dobro plaćenom zadatku ali dolaze samo stari poznati poslovi. Ako se nađete sa starim emotivnim partnerom nemojte odmah da mu poletite u zagrljaj. Odlično je vaše  zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar