Tek mi predstoji BORBA: Marija Veljković je u bolnoj ispovesti govorila o RAZVODU, a evo šta je poručila

Iskreno je ispričala kako se oseća nakon okončanog braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Naša voditeljka Marija Veljković i njen Milan Milovanović godinama su uživali u velikoj ljubavi koju su krunisali rođenjem troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose.

Ipak, nešto je među supružnicima pošlo po zlu, pa su uz zajednički dogovor odlučili da svoj bračni odnos okončaju, ali da svojoj deci zauvek ostanu mama i tata, koji se zajedno trude da ih izvedu na pravi put.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/Marija i Kristina- TJD

Razvod Marije Veljković u javnosti je odjeknuo poput bombe, a voditeljka, čije lice godinama gledamo na malim ekranima, sačekala je nekoliko meseci, da se emocije stišaju, sela ispred objektiva kamere i obratila se pratiteljkama njenog Jutjub kanala, otkrivši pravu istinu o njenoj najvažnijoj odluci u godini za nama.

– Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to – bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži:

– Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Sve možete, kakvi god usponi i padovi bili – završila je Marija poručivši svojim pratiteljkama hrabrost koju ona godinama nije imala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Gledajuci ih svih ovih godina, pitam se kako je ovako dugo Milan izdrzao! Ona je šinuta skroz, utripovana ….

    Odgovori

Ostavite komentar