“Na majku mi poslali sina ĐAVOLA, sve su mi rekli”: Potresna ISPOVEST oca monstruma ubice iz Koteža

Oči su joj izvađene da ne bi mogla da nađe put ka raju i probodeno srce, koje je duša celog bića, za Objektiv navodi sin ubijene Desanke Đorđe Dudić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Nesrećna Desanka Dudić (72), koju je zverski do smrti mučio unuk David, žrtva je zločina u koji je prste umešao sam nečastivi, tvrdi njen sin Đorđe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U potresnoj ispovesti za Objektiv, otac monstruma iz Koteža otkriva da je danima tražio obrazloženje za postupak svog sina Davida (24) i da je odgovor dobio tek tokom razgovora sa duhovnicima, koji su mu pojasnili da je starica stradala u ritualnom ubistvu.

– Pitao sam jednog patrijarha, kardinala, nadbiskupa, sveštenika, razgovarao sam mnogo sa ljudima. Rekli su mi da je njihovo viđenje toga što se desilo da je moja majka bila sam anđeo čije su svetlost i dobrota smetale đavolu, pa je on poslao svog demona u Davida da je uništi. Sveštenik mi je rekao da ovo ubistvo ima odlike ritualnog ubistva. Zato su joj izvađene oči, da ne bi mogla da nađe put ka raju, kao i srce, koje je duša celog bića – potreseno priča Đorđe.

NASTAVAK OVE POTRESNE PRIČE, A I OSTALE AKTUELNE TEME PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar