Poslušajte Zoranov GLAS dok prijavljuje nestanak Jelene Marjanović: Ovo je snimak PANIČNOG poziva (AUDIO)

Pevačica je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Printscreen/Facebook

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a telo nesrećne žene pronađeno je dva dana kasnije. Jelenin nestanak prijavio je suprug Zoran Marjanović, kome se sudi za njeno ubistvo.

TV Insajder je objavio audio snimak od 2. aprila u kome se čuje kako Zoran objašnjava policiji da mu je žena nestala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči.

– Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video.

Na pitanje da li nestala žena kod sebe ima mobilni telefon, Zoran odgovara:

– Ima, ali ne javlja se. Dostupna je, da li možete vi da je locirate?

Marjanovića potom prebacuju na drugu liniju.

– Ja bih da prijavim nestanak. Ja sam sa ćerkom, krenuli smo sa majkom, majka trči ovde po stazi, niko je nije video možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Mobilni je kod nje, dostupna je. Da li možete da proverite?

Policijski službenik ga je zatim preusmerio na kolegu.

– Ja sam sa ćerkicom na nasipu, majka je izašla da trči i nestala. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite? Da li može da se locira nekako? – govorio je Marjanović.

Na snimku se čuje kako Zoran pita prolaznike da li su videli “neku devojku da trči”.

Zoran Marjanović je, podsetimo, optužen za ubistvo supruge Jelene aprila 2016. godine u Borči. Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike. Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kom je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Pa ovo veze sa zivotom nema...covek pokusava da glumi...a i gde su ti ljudi koje navodno pita na nasipu pa da budu svedoci...znaci ovo sve izrezirano ali gluma ravna 0

    Odgovori
  2. Mico pa da smo mi normalna drzava ti bi samo zbog ovog snimka bio na robiji sve vreme sudjenja tj.do presude....Pa gde su ti strucnjaci,psiholozi,istrazitelji?...Ovo je smesno!Moje licno misljenje je da nije on ubio ali da je debelo placen ili ucenjen da proba da ispegla stvar...Bacili su ga u vatru,snadji se!Znaci saradnik u delu!Verovatno neko mocan malo po malo pegla i njegove greske...Otuda nereseno ubistvo!Nazalost

    Odgovori
  3. Uzasno Losa gluma zabrinutosti I panike.Da imamo sposobne psihologe,psihijatre I duhovne ucitelje ovo ne bi proslo.

    Odgovori

Ostavite komentar