BRUKA! Marinika i Đilas nastavili kampanju da se u Srbiji prikaže film koji govori o “genocidnim Srbima”

Ovo je još jedan pokazatelj da ludilu Dragana Đilasa i njegovih medija nema kraja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica iste, njegova perjanica Marinika Tepić nastavljaju kampanju da se u Srbiji prikaže film koji govori o “genocidnim Srbima”!

Naime, u novinama “Danas” koje su pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, osvanuo je sraman tekst kojim se insistira na tome da se, kako sami ističu “najbolji evropski film Que vadis, Aida”, gleda na srpskoj nacionalnoj televiziji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je bosanskohercegovačkom filmu “Quo Vadis, Aida?” u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod. Jasenovačke žrtve, kao i prikaz stradanja srpskog naroda u ustaškim logorima odavno nemaju nikakav značaj za opozicione medije, ali kada treba da se lažno izveštava kako su Srbi genocidni, tu su prvi.

Isti ti Đilasovi mediji, mesecima su vodili kampanju protiv filmskog ostvarenja “Dara iz Jasenovca”, a ovih dana im je najvažnija vest uspeh filma koji govori o Srbima kao genocidnom narodu!

Ovo je još jedan pokazatelj da ludilu Dragana Đilasa i njegovih medija nema kraja i da su protiv svega što je srpsko.

Foto: Printscreen

Podsećanja radi, iako je u svom relativno kratkom političkom životu dosad izmenjala nekoliko stranaka, Marinika Tepić, dosledna je jedino u mržnji prema Srbima, kojima, kako ona smatra, treba obezbediti trajni beleg genocidnosti. Jedan od najistaknutijih primera njenog otvorenog zagovaranja teze koju Srbija nikada neće prihvatiti je i sledeći tvit:

– Molim vas, shvatite već jednom: trenutak u Srebrenici kada Mladić odvaja muškarce od žena i dece – početak je genocidne namere! Takvo odvajanje, i sa manje žrtava, uvek ima jedan cilj: zaustaviti postojanje te grupe, naroda. Istrebiti ga na tom tlu. Zatrti mu seme. Je l’ sad jasno? – poručila je Marinika Tepić, a više o tome klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Gospodine Djilas,odnosno domaci placeni izdajnice dokle vise da brukas i sebe i srpsko pokolenje kada i sam znas da za tebe politike vise nema,nema vlasti niti narodskih para.Molices ti nekada nekoga da ti oprosti sve ovo sto pogano radis,sto prizeljkujes krv brace srba,sto prizeljkujes rat,bedu,bezvlasce samo da bih ti bio neko.E pa,nece moci i takva politika nece proci.Izbori,izbori i izbori.Vidimo se na izborima,pobedi i kapa dole.Drugacije NE.

    Odgovori
  2. Srbi su dali naveći broj žrtava u regionu za slobodu svog naroda i drugih naroda u regionu Hrvata, Bošnjaka Slovenaca Makedonaca Šiptar. Ti nezahvalni narodi zajedno sa domaćim plačenim izdajnicima prođglašavaju Srbe za genocidnim narodom. Kakv nemoral kava neljudskog

    Odgovori

Ostavite komentar