Proslavila se u FILMU Lajanje na zvezde: Kasnije je radila kao BEBISITERKA, evo kako sada izgleda (FOTO)

Lepa glumica je otišla iz Srbije za vreme bombardovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Glumca Nataša Tapušković ostala je poznata široj javnosti po ulozi zavodnice Danice Janković u filmu “Lajanje na zvezde”, a od tog vremena mnogo stvari se promenilo u njenom životu.

Nataša je postala poznata dok je još nosila devojačko prezime Šolak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, simpatična Nataša iz Kruševca imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

-Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu – rekla je ona za Puls svojevremeno i dodala:

-Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane.

Foto: Screenshot Youtube

Iako ju je publika odmah zavolela, Nataša je u jednom trenutku odlučila da stavi tačku na karijeru. Za vreme bombardovanja odlučila je da napusti Srbiju i da ode u Italiju.

-Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca – priznala je tad Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Danas Nataša ima 44 godine i dve ćerke.

I dalje se bavi glumom, a gledali smo je u serijama “Život je čudo” i “Folk”. Na javnim događajima se ne pojavljuje često i porodica joj je na prvom mestu.

Foto: E-Stock/S. Nedelja

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar