Najvažnija sitnica: JEDAN detalj sa venčanja otkriva da li će vaš brak potrajati

Govor tela nepogrešivo otkriva istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Govor tela često otkriva više od bilo kojih reči.

A to je naročito izraženo u ponašanju ljubavnih parova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom fotografisanja venčanja ili veridbi, fotografi posebnu pažnju posvećuju govoru tela partnera i kako se gledaju, jer je sve to važno za hvatanje pravog trenutka kamerom.

Dva fotografa, Arijela Čepmen i Erika Viting, kažu da na osnovu ponašanja parova mogu da zaključe da li će ostati zajedno ili ne.

Parovi koji se zajedno smeju, ostaju zajedno

I Arijela i Erika smatraju da je smeh ključ svake uspešne veze. Takođe, kada zajedno mogu da prevaziđu neprijatnost što, recimo, stoje pred objektivom nekoga koga ne poznaju, i znaju da se fokusiraju na zajedničku zabavu – i to je pokazatelj njihove dobre budućnosti.

– Kada se parovi mnogo smeju tokom snimanja, to pokazuje koliko uživaju jedno u drugom. Smeh je izuzetno važan za dobru vezu, šaliti se međusobno je ono što život čini zabavnim. Jer, život ne bi trebalo doživljavati previše ozbiljno. Kada slikam parove i oni se smeju, mogu da naslutim da će njihova veza trajati – kaže Arijela.

Foto: Shutterstock

Kontakt očima i suptilni dodiri

– Dobar pokazatelj uspešne veze je mnogo kontakata očima, kao i suptilni fizički dodiri, poput držanja za ruke, čak i kada ne gledaju jedno u drugo ili dok se druže s drugim gostima i porodicom. Po meni je to najveći pokazatelj da li će brak trajati – rekla je Erika.

S druge strane, njih dve nailaze i na parove koji se tokom snimanja svađaju ili ponižavaju jedno drugo. U takvim slučajevima nema mnogo dileme – njihova veza verovatno neće dobro završiti niti će živeti srećno dok su zajedno. Pravi partneri trebali bi da tež tome da povećavaju samopouzdanja voljene osobe, a ne da ga srozavaju.

Loši znakovi

Erika navodi da postoji još jedan loš znak – kada je jedan od partnera potpuno nezainteresovan za fotografije venčanja niti ima želju da učestvuje u tome. Ona dodaje da često viđa parove koji se zbog toga svađaju pred kamerom ili postaju sarkastični, a to nikako nije pokazatelj srećne veze koja će trajati ceo život.

Njih dve napominju i da sama svadbena zabava i članovi porodice mogu da otkriju koliko će taj brak biti uspešan.

Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

– Sukobi, napetost ili svađe na samoj zabavi ili sa članovima familije pokazuju znakove stresa u vezi ili su pokazatelji da će kasnije u vezi biti neprijatne napetosti – kaže Arijela i dodaje da, s druge strane, komplimenti koje partneri izgovaraju jedno drugom tokom snimanja, predstavljaju dobar znak za srećnu vezu.

Podižite partnerovo samopouzdanje

– Najbolji savet koji mogu da im dam je da podižu samopouzdanje partnera, a ne da ga spuštaju. Na primer, ako tokom fotografisanja partnerka kaže da se oseća natečeno ili da se ne oseća lepom, partner treba da ih ohrabri rečima: “Lepa si”, ili nešto slično, što će ojačati njeno samopouzdanje. Mislim da su parovi koji se međusobno izgrađuju i međusobno podižu samopouzdanje, dobar potencijal za srećnu vezu – tvrdi Arijela Čepmen.
BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar