Ana Brnabić uputila telegram saučešća porodici preminule glumice: “Ovo je nenadoknadiv gubitak za sve nas”

Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Neda Arnerić
Foto: Pritnscreen/Youtube

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti velike glumice Nede Arnerić.

“Odlazak Nede Arnerić nenadoknadiv je gubitak za našu kulturu, filmsku i pozorišnu umetnost, ali i za sve nas – građane Srbije”, navela je Brnabić.

Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima.

“Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana. U ime Vlade Srbije i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća članovima porodice, kolegama i prijateljima naše velike glumice”, navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.

 

Cvijanović: “Sa velikom tugom i žaljenjem sam primila vest o njenoj smrti”

 

I predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici i kolegama preminule glumice .

“Sa velikom tugom i žaljenjem sam primila vest o smrti jedne od najpoznatijih i najznačajnijih srpskih glumica Nede Arnerić. Originalni glumački dar i neponovljivi talenat Nede Arnerić, brojne ostvarene uloge i priznanja, ostaće vredna zaostavština filmskoj i pozorišnoj umetnosti i kulturi uopšte”, navela je Cvijanović.

Njen odlazak, kako je navela, predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje i kolege, ali i za celokupnu srpsku kulturnu scenu.

“U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća”, navodi se u telegramu predsednice Republike Srpske.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar