Isplivao ŠOKANTAN snimak razgovora Kike i kolege gejmera: Ono što ga je upitala LEDI krv u žilama (VIDEO)

Na Tik Toku se pojavio strašan snimak razgovora Kike i saigrača tokom igre "Counter Strike"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Kristina Kika Đukić, koja je izvršila samoubistvo, bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal “K1KA” broji oko 700 hiljada pretplatnika. Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak dok Kristina igra igricu sa saigračem, a zbog reči koje izgovara – podilazi jeza.

Sada se na Tik Toku pojavio jeziv snimak razgovora Kike i saigrača tokom igre “Counter Strike”, prenosimo ga u celosti, a možete ga pogledati u video snimku iznad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neksa?

– Kika?

– Je l’ voliš svoj život? – pitala je Kika saigrača.

– Obožavam – odgovorio joj je on i upitao: “Što?”

– Je l’ bi mi došao na sahranu? – glasio je njen odgovor.

@speed.jbgK1ka ?♬ original sound – K1ka <3

Iako su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svoj “Jutjub” kanal “K1KA” na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni “Minecraft”. S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na “Jutjubu”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Treba postaviti zabranu mlađim od 18 godina da otvaraju svoje kanale i da se švrćkaju po internetu. Verujem da je ovoj mladoj devojci takav način života i nasilje koje ulazi u podsvest prilikom igranja nasilnih igrica, pomutio mozak. To su deca čiji mozak još nije sazreo. Ozbiljno treba uvesti jaku kontrolu i autorizaciju što se tiče otvaranja kanala na YouTube na toktoku i fejsu i mislim da ne bi bilo ovakvih slučajeva. Žao mi je devojke ali tu je trebala socijalna služba da radi kada je sa 15 godina imala svoj YouTube kanal. Stari Rimljani su smatrali punoletnom tek osobu od 25 godina pa im je carstvo trajalo 1000 godina.

    Odgovori
  2. Divno zanimanje "gejmerka" . Sedne , nasminka se , stavi vestacke trepavice i snima se kako "igra" igrice ? I onda to gledaju napaljeni klinci i ona zaradjuje tako novac ? To je neki vid digitalne "prostitucije " ! I sa 15 godina zaradjuje lep novac , iznajmi stan u centru , to nije jeftino . I drogira se ili sta vec ? Divna karijera i uzor omladini . Takve stvari bi trebalo zakonom zabraniti , a ne promovisati ! " gejmerke " , " influeserke " tiktokerke" i kojesta , sve za pare !

    Odgovori

Ostavite komentar