Evo kako da ZARADITE 32.000 dinara nedeljno: Posao nikad LAKŠI, a potrebne su samo dve stvari

Dodatan novac u slobodno vreme uz nekoliko top ideja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

I ako bi mnogi utonuli u zimski san i dok traje najhladniji period godine predahnuli od posla, potreba za novcem ne poznaje godišnja doba. Ukoliko nemate posao ili vam treba dodatni, pravo je vreme da iskoristite decembar i zaradite, a Objektiv je istražio za vas koji su sezonski poslovi trenutno najaktuelniji.

Snimanje pisama Deda Mraza

Sve što vam treba za ovaj sezonski, novogodišnji posao jeste odelo Deda Mraza i kamera. Kako za naš list navodi jedan od onih koji godinama rade ovaj posao, cena jedne video-poruke za mališana košta 800 dinara, dve poruke 1.500, dok su tri poruke 2.000 dinara. – Roditelji mi pošalju imena dece, šta bi voleli da dobiju na poklon i šta im je najveća želja. Potom ja sve to pomenem u video-poruci od minut i po do dva. Nedeljno snimim i četrdeset poruka, koje potom pošaljem na Viber roditeljima. Lep i zanimljiv posao, a može i dobro da se zaradi – kazao nam je ovaj Deda Mraz.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukoliko Deda Mraz snimi 40 poruka nedeljno po ceni od 800 dinara, kao što je naveo naš sagovornik, za sedam dana može da zaradi 32.000 dinara.

Foto: Vladimir Milovanovic

Radnik na parkingu na turističkim destinacijama

U ovo doba godine traži se i krevet više u turističkim centrima, pa se javlja i potreba za dodatnim parking prostorom. Sve je više oglasa koji nude posao radnika na parkingu, a kako se navodi, u pitanju je „ugovor na određeno vreme do tri meseca zbog povećanog obima posla”.

Foto: Shuttersrock

Branje imele

Imela je jedna od najlepših dekoracija za novogodišnje praznike, a najviše se i bere u ovo doba godine. Od nje se prave najlepši venci, koji se kače na vrata. Grančica ove biljke koja raste kao parazit na drveću nezaobilazan je ukras zimskih cvetnih aranžmana. Lovci na imelu navode da nju mogu brati samo oni koji nemaju strah od visine jer se najčešće nalazi na visokim krošnjama drveća jabuke, šljive, topole… Poznato je verovanje, koje ju je i pretvorilo u simbol Božića, da ona donosi blagostanje u dom u kojem se nalazi, ali i da ljubljenje ispod nje u božićno vreme donosi sreću.

Foto: Vladimir Milovanovic

Čišćenje snega u planinskim centrima

Sve što vam treba za ovaj sezonski, novogodišnji Sneg je već napadao na mnogim srpskim planinama, što je odlična prilika za zaradu snažnih omladinaca, zbog čega ovaj posao omladinske zadruge najviše i nude. Kako za Objektiv objašnjavaju u jednoj od njih, ove usluge su se prethodnih dana najviše tražile u tržnim centrima na planinama.

Foto: Shuttersrock

Podela paketića

Mnoge prodavnice igračaka trenutno angažuju mladiće do 30 godina da dele paketiće obučeni u odelo Deda Mraza u domovima porodica koje su kupili paketiće. Obezbeđeno je odelo Deda Mraza, a onaj ko je zainteresovan za ovaj posao treba da ima automobil za koji će mu biti plaćeno gorivo 25 dinara po pređenom kilometru. „Momci treba da budu nasmejani i komunikativni jer idu u kuće porodica sa decom i da budu slobodni da rade i vikendom”, piše u trenutno aktuelnom oglasu.

Piše: NIKOLINA MARIĆ

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZADNJU OBJEKTIVA ZA 10. DECEMBAR
Foto: Objektiv.rs
BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar