Marinika ponovo izdala naređenja Novoj: Dajte promotere genocida u Srebrenici da promovišu naše proteste!

Kada se stavovi Marinike Tepić i Džihića o genocidu u Srebrenici spoje, jasno je i zašto Marinika uredništvu portala "Nova.rs" progurava ovakvog čoveka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je uredništvu “TV Nova S” prvo naredila napad na predstavnika građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića,  predstavnika pokreta “krenipromeni” Savu Manojlovića i ikonu Srbije Novaka Đokovića, Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, nastavila je da komanduje uredništvom na portalu “Nova RS”.

Ovaj put je komandovala uredništvu tog portala da u vesti uvrste promotere genocida u Srebrenici koji za sve okrivljuju srpski narod. Pa se tako na njenom meniju našao i izvesni Vedran Džihić, čovek koji promoviše agresivni stav o tome da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na pomenutom portalu objavljena je skandalozna vest sa slikama protivustavnih blokada u Srbiji i naslovom “Profesor iz Beča: Užasne slike iz Srbije obilaze svet, režim je u strahu”, u kom navode reči istraživača na bečkom univerzitetu Vedrana Džihića koji je na ovaj način ispromovisao proteste iza kojih se Marinika krije sa svojim gazdom Đilasom.

Foto: Printscreen/Nova S

Zaboravili su da dodaju i da Džihić napada sve koji su stava da Srbi nisu počinili genocid u Srebrenici. Tako je pre nekoliko dana osuo paljbu po srpskom članu predsedništva BiH Miloradu Dodiku, i napao ga da poriče genocid.

Kada se stavovi Marinike Tepić i Džihića o Genocidu u Srebrenici spoje, jasno je i zašto Marinika uredništvu portala “Nova.rs” progurava ovakvog čoveka.

Foto: Printscreen/Nova S

Podsetimo, Marinika Tepić je 2016. godine kao narodna poslanica u Skupštini Srbije potpisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Marinika idi kući i kuvaj,radi nešto korisno.Samo se smucaš po tim barukadama.Hladno je , uništićeš zdravlje.

    Odgovori
  2. Bože ima li ova žena kuću i porodicu? Da li je skoro lročitala jednu pametnu knjigu ili se toliko udružila sa Satanom i postala Veca veštica. Očekujem da je vidim za koji dan na metli iznad galemegdana kako leti. Sigurno će da nosi vreću i skuplja PM čestice da nam očisti vazduh. Toliko o prirodi brine da ne zna koji auto od 3000 i više kubika da vozi i izbaci u prirodu zagađenje vredan jednog autobusa GSP a.

    Odgovori

Ostavite komentar