Takmičar u “ZG” uspeo da ZAVADI Cecu i Viki, Miljkovićeva vikala: Šta ona PRIČA, da li joj nije dobro?!

Saša Popović nije mogao da veruje kada je čuo ovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Takmičar “Zvezda Granda” Neven Petrović uspeo je da zavadi ceo žiri popularnog takmičenja, a sukob mišljenja imale su i kume Viki Miljković i Ceca Ražnatović.

Naime, Neven je takmičar iz Milijevog tima, a predstavio se pesmama “Bure” i “Đavolica”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste hteli, a malo ste dobili. Nisi loš pevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije selo, moglo je bolje – rekla je Viki i naglasila da su ovo “Zvezde Granda” a ne neko drugo takmičenje.

Foto: Printscreen/TV Prva

– Za mene je prva pesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom , meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpevao drugu pesmu, ali suma sumarum ti jesi za “Zvezde Granda” jer si šoumen – rekla je Ceca.

– Ovo je jedan veliki uspeh u “Zvezdama Granda” da Viki i Ceca imaju različito mišljenje i to mi je fenomenalno, ali ja sam na Cecinoj strani – istakao je Saša Popović.

– Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz “Nisam majstor da napravim bure”- pitala se Viki, na šta je Ceca i otpevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do pevača jer šta god da ona otpeva to je hit.

– Jeftina zabava, ako želiš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje, ovo je fuj – rekla je Marija Šerifović na to.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar