JADNO! Hrvati razapeli Srbina: Zbog ovih reči je na stubu srama u komšiluku!

Čime se oni bave...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Emilio Naranjo

Hrvatski mediji su jedva dočekali da razapnu Bogdana Obradovića zbog njegove izjave uoči polufinalnog meča u Madridu.

Bivši selektor Srbije je bio pun optimizma, pa je najavio da će naši momci pobediti Hrvate i plasirati se u finale Dejvis kupa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nažalost, dogodilo se suprotno, a Hrvati su to iskoristili da ga sada ismevaju i pišu loše o njemu, iako je bio samo realan i navijački prognozirao pobedu.

Odmah su izvukli njegovu izjavu i napravili vest od toga. Index.hr je tako objavio vest, a komentari ispod su bili strašni. Vređali su i ismevali Obradovića, koji je danas dao intervju za Objektiv, gde je analizirao krah Srbije.

– Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio dubl, gde su Hrvati mnogo jaki. Zato sam ubeđen da ćemo sve rešiti posle singl mečeva, a, osim neprikosnovenog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se dubl, ako ne počne pre 20 časova, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva poslednja puta u Dejvis kupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam ubeđen i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uveren da se kunem u majku da idemo u finale – najavio je Obradović, ali se njegova prognoza nažalost nije obistinila.

Bonus video:

Bogdan Obradović za Objektiv: Troicki ispao glup i treba da se povuče, Novak izigravao selektora iz senke

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar