Nju je voleo pre Jelene: Venčao se pevačicom, a Ivan Bosiljčić je ranije ljubio ZGODNU balerinu (FOTO)

Lidija i Ivan izbegavali su da se pojavljuju zajedno u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ S.Kostić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a glumac i pevačica su u braku čitavu deceniju.

Ipak, manje je poznat podatak da su se ovo dvoje umetnika pre braka zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl “Cigani lete u nebo”, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama.

Lidija na društvenoj mreži Instagram uglavnom objavljuje slike iz pozorišta i na kojima je u baletskom kostimu, a autora ove fotografije nije objavila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Novakovic (@lidijanovakovic_)

Bilo kako bilo, Lidijina i Ivanova manje-više tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova.

Danas su ponosni roditelji desetogodišnje Nine i, izgleda, podjednako zaljubljeni kao kada su 2011. godine stali pred matičara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar