Ona će ZAMENITI Bekutu u Zvezdama Granda? Saša Popović želi da angažuje OVU pevačicu na Anino mesto

Popović navodno želi da anagažuje pevačicu koja je već radila kao mentor sa kandidatima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Otkad je pevačica Ana Bekuta, nakon smrti dugogodišnjeg parnera Milutina Mrke Mrkonjića, dala saopštenje za medije da se povlači iz javnog života, direktor “Grand produkcije” Saša Popović je na mukama koga da dovede kao zamenu na njeno mesto člana žirija.

Popović je došao na ideju da pevačicu navodno privremeno na mestu člana žirija zameni pevačica Mira Škorić, koja je ujedno i Bekutina kuma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Saša je odmah počeo da traži zamenu, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je da Bekutu navodno u prvi mah zameni Mira Škorić.

– Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zameni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga veruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje – kaže izvor Informera blizak “Grandu”.

Popović ipak nije siguran kako bi Ceca reagovala na ovu promenu.

– Saša prvo mora da popriča sa Cecom, ali i sa Mirom koja ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti. Ona je ta koja uvek izbegava medije i skandale, a ovo bi je vratilo u žižu interesovanja. Svi mediji bi brujali o njeom i Cecinom odnosu – kaže naš sagovornik.

Foto:E-stock/S.Nedelja

Nekoliko emisija sa Anom Bekutom je već snimljeno, tako da će večeras gledaoci moći da pogledaju jednu od poslednjih u kojoj učestvuje popularna pevačica.

Podsetimo, Bekuta se nakon Mrkonjićeve smrti oglasila u saopštenju za javnosti, te obavestila Sašu Popovića kao i celu javnost da se povlači:

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno – saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (2)

Ostavite komentar