Emotivna priča NBA zvezde: Ostao bez majke zbog korone, ali još uvek čuva jednu uspomenu na nju!

Za njega to ima posebnu vrednost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia.rs

Sigurno jedan od ljudi koji najviše propatio tokom pandemije koronavirusa jeste mladi centar Minesote, Karl Entoni Tauns.

Košarkarš Timbervulvsa je tokom ovog paklenog perioda ostao bez osam članova porodice, od kojih ga je najviše pogodila smrt majke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je nedavno otkrio detalje njene smrti i borbe sa opakim virusom.

– Temperatura joj nije padala, pogoršao joj se kašalj i stanje sa plućima, raspadala se sve više iz dana u dan. Jednog dana činilo se da je krenulo nabolje, bila je dobro raspoložena i razgovarali smo, ali odjedanput se stanje naglo pogoršalo, mučila se sa disanjem… Pokušavao sam je ohrabriti, biti pozitivan, govorio sam joj svakog dana koliko je volim, a ona je meni govorila stvari koje ne želim čuti. Ne mogu opisati koliko je teško mojoj porodici- rekao je Tauns.

U sećanju na nju je odlučio da zamrzne parče torte, koje mu je ona napravila za njegov 25. rođendan.

Na svoj 26. rođendan sam zaboravio. Devojka me podsetila na njega i sa njom sam ga proslavio – rekao je Tauns za “The Undefeated” i potom ispričao neverovatnu priču:

Razlog zbog kojeg sam zaboravio na rođendan (15. novembra) je činjenica da moje majke više nema. Ona mi je uvek rođendan činila posebnim danom. Znam da torta više nije dobra za jelo, ali to je jedan od poslednjih poklona koje mi je dala i to mi je čitav svet. Rođendani mi više nisu posebni, samo je ona činila te dane posebnim. Ipak, moja devojka se sad potrudila da me razveseli i hvala joj na tome – objasnio je Tauns.

BONUS VIDEO:

Janis pretekao Jokića: Srbin pao u trci za MVP NBA lige!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar