Dalila jeca i čupa kosu sa glave, potpuno SLOMLJENA: Lepom Mići OTKRIVA šta je trenutno ubija (VIDEO)

Dalili se sve skupilo, pa se poverila Mići

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević, bivša pobednica “Parova”, a sadašnja učesnica “Zadruge” shvatila je šta je uradila pred kamerama rijalitija, ali i da to njeni roditelji sve gledaju, pa se potpuno slomila.

Ona je otišla u pab sa Lepim Mićom, osamili su se, a onda je Dalila počela da urla. Lepi Mića pokušavao je da je uteši, a ona je tom prilikom otkrila svoje najdublje emocije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja ne mogu ovo da podnesem, joj majko moja. Šta sam uradila majko moja?! – jecala je Dalila, dok joj je Mića sve vreme govorio da se smiri.
Međutim, slomljena Dalila kukala je i dalje, a onda shvatila da njena majka sve gleda.

– Majčice moja, ovo mi majka gleda, ovo je samouništenje, ne mogu više. Šta sam uradila, šta sam sebi dopustila, šta mi je sve ovo trebalo – govorila je i nije marila za Miću koji pokušava da je smiri.

Zatim setila i svog oca za kog je svesna da mu je nanela veliku patnju.

– Zovite mi oca, samo da ga čujem, da znam da je dobro, molim vas, uništila sam ga. Majčice moja, zašto mi se ovo dešava? Mićo, ne mogu ti ovo” – urlala je Dalila čupajući kosu sa glave.

– Glavu gore, pogrešila si, bitno je da si se pokajala i gotovo, smiri se! Svi grešimo – pokušavao je da je uteši Lepi Mića.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar