Serija A ovo ne pamti: Dve utakmice, 12 golova, 4 crvena kartona i nijedan pobednik!

Lacio ostao bez pobede u 97. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marco Iacobucci / IPA / IPA / Profimedia

Na zatvaranju 15. kola Serije A viđene su dve odlične utakmice. Prva koja je odigrana između Torina i Empolija završena je rezultatom 2:2, dok smo u drugoj videli fantastičan preokret Lacija, a onda im je pobeda ukradena u 97. minutu protiv Udinezea i konačan rezultat je bio 4:4.

Počećemo od utakmice odigrane u Torinu. Domaća ekipa je vodila 2:0, zahvaljujući golovima Tomaza Pobege u 10. minutu i Marka Pjace u 15. minutu. Činilo se da sve drže pod svojom kontrolom, ali je tu idilu uspeo da prekine Vilfred Singo u 32. minutu, pošto je zaradio direktan crveni karton i ostavio je svoj tim sa deset igrača na terenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle dva minuta Empoli je smanjio rezultat preko Romanjolija i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena.

Srpski golman Vanja Milinković-Savić je pravio čuda na golu Torina, ali je bio nemoćan u 72. minutu kada je pogodak postigao Andrea La Mantija. Pokušali su gosti da dođu do preokreta, ali je Srbin sjajnim odbranama sačuvao svoj tim od poraza na ovoj utakmici.

U narednom kolu Torino gostuje Kaljariju, dok Empoli dočekuje ekipu Udinezea.

Šta tek reći za utakmicu između Lacija i Udinezea. Zebre su došle do dva gola prednosti preko Beta u 17. i 32. minutu.

Ćiro Imobile je u 34. minutu smanjio prednost, da bi u 44. minutu Molina vratio gostima prednost od dva gola razlike i tim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena.

Posle šest minuta drugog poluvremena Pedro je vratio svoj tim u igru, a izjednačenje u 56. minutu je doneo srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić fantastičnim pogotkom.

Tu nije bio kraj ovog ludila. Posle minut je štoper Lacija Patrik dobio drugi žuti karton i tako je otežao svom timu da dođe do totalnog preokreta. Ipak, u 69. minutu mu se revanširao strelac trećeg pogotka za Udineze, Molina, pa su obe ekipe imale po deset igrača na terenu.

Totalni preokret Laciju doneo je Aćerbi u 79. minutu, pogotkom glavom posle centaršuta Bašića. Kada su svi na stadionu “Olimpiko” mislili da će Nebeskoplavi odneti pobedu u ovom festivalu golova, Tolgaj Arslan je u 97. minutu postigao pogodak i zaledio je sve navijače domaće ekipe. Posle toga je usledilo koškanje igrača u obe ekipe i direktan crveni karton je dobio igrač Udinezea Valas.

U narednom kolu Lacio gostuje Sampdoriji, dok Udineze ide na noge Empoliju.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar