Vinula se u zvezde, pa ubrzo doživela SUNOVRAT: Jedna noć iz PAKLA zauvek je promenila život glumice

Iza saveršenog osmeha krila je veliku bol

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Glumicu Keli Mekgilis svetska javnost upoznala je i zavolela u čuvenom filmu “Top Gan” iz 1996. godine, u kom je igrala sa jednom od najvećih holivudskih zvezda – Tomom Kruzom.

Iako ju je ova uloga vinula u zvezde, čini se da Keli nije umela da se nosi sa tolikom popularnošću – dok je Tom vremenom postajao jedan od najtraženijih glumaca, Keli nije bila čak ni opcija za nastavak kultnog filma koji ju je proslavio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumica je nakon uloge glumila u pojedinim niskobudžetnim filmovima, a onda je rešila da se potpuno povuče iz javnog života, pa se posvetila ugostiteljstvu, gde je radila sa onima koji se bore sa narkomanijom i alkoholizmom.

Ipak, iako je čitava priča o njenoj mogućnosti za uspeh koju nije iskoristila mnogima bila potpuno neshvatljiva, malo ko je znao da u pozadini svega stoji tragičan događaj iz mladosti o kom nikada nije želela da govori.

Naime, Keli je 1982. godine bila žrtva silovanja, koje je pretrpela od dvojice tinejdžera koji su upali u njen stan i zlostavljali je. Nakon ovog stravičnog iskustva glumica se okrenula istom polu, te je započela život sa svojom devojkom koju je krila od javnosti, ne želeći da se sazna za njeno seksualno opredeljenje. Tek nakon mnogo godina rešila je da javno progovori o stravičnom događaju koji je pretrpela, nakon kog je, kako je ispričala, pala u tešku depresiju.

Budući da je bila naklonjena i muškom polu, Keli je iza sebe imala dva braka, a iz drugog, sa Fredom Tilmanom, dobila je dve ćerke – Sonoru i Kelsi. Kako ni drugi brak nije uspeo, Keli je rešila da javno progovori o svom seksulasnom opredeljenju, pa se 2009. godine udala za konobaricu koja je radila u njenom restoranu, Melaniju Lis.

U javnosti se retko pojavljuje i tvrdi da je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da ide na estetske operacije. Glumica danas gotovo da uopšte ne liči na onu verziju sebe koju pamti publika širom sveta, pa i kada se pojavi u javnosti, retko ko uspe da je prepozna.

FOTO: Profimedia

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar