Velika donacija kompanije NIS zdravstvenim ustanovama širom Srbije (FOTO)

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NIS

Svesna značaja pružanja podrške u nastavku borbe protiv pandemije izazvane koronavirusom, kao i brige o zdravlju zajednice, kompanija NIS donirala je pijaću vodu “Jazak” zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

Više od 111 hiljada litara pijaće vode u vrednosti od sedam miliona dinara, NIS je donirao Univerzitetskom kliničkom centru Srbije za potrebe kovid bolnice u Batajnici, Kliničkom centru Vojvodine, Univerzitetskom kliničkom centru Niš i pripadajućoj kovid bolnici u Kruševcu, kao i medicinskom osoblju kovid odeljenja KBC “Bežanijska kosa”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored ustanova specijalizovanih za lečenje pacijenata obolelih od kovid 19, kompanija je donirala pijaću vodu i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: NIS

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine, od kada je kroz različite donatorske aktivnosti u unapređenje uslova rada zdravstvenog sistema uložila više od 215 miliona dinara. NIS je tokom 2020. godine uputio donacije od oko 60 hiljada litara pijaće vode “Jazak” različitim zdravstvenim ustanovama u zemlji, dok je usled nastavka borbe sa epidemijom, u ovoj godini udvostručio količine i ukupno donirao više od 122 hiljade litara vode.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar