Vratio se iz crkve i PREMINUO: Razbolelo se još 30 ljudi, a ovo je glavni krivac SKANDALA o kom svi bruje

Neverovatna nepažnja košatala je života jednog od parohijana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Devedesetdvogodišnji parohijan crkve u Nortemptonširu preminuo je od posledica trovanja hranom koju je pojeo u kantini ove bogomolje, dok se još 31 vernik razboleo, prenosi Dejli star.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ispostavilo se da je pita sa mesom koju je pravio kuvar Džon Kraučer bila otrovna, a on je u utorak osuđen na četvoromesečnu uslovnu kaznu zatvora.

Izvesna Elizabet Nojman prošla je najgore od svih tridesetak vernika koji su jeli pitu pošto je dobila unutrašnje krvarenje i bila u teškom stanju.

Samo troje od 35 seljana koji su tog dana bili uc rkvi, nisu se razboleli jer su vegetarijanci i nisu jeli kontaminiranu pitu s mesom.

pita sa mesom od gotovih kora
Ilustracija, Foto: Aleksandar Tomic / Alamy / Alamy / Profimedia

Incident se dogodio 2018. godine, a u pitu je ubačeno meso koje prethodnoh dana nije ispečeno kako treba i nije adekvatno skladišteno.

Kraučer je priznao da je prekršio propise i pokajao se zbog toga.

– Mrzim što ću morati to da kažem, ali mislim da sam požurio sa pravljenjem pite i nisam bio dovoljno pažljiv. Ovo je nešto što nikad neću zaboraviti. Zbog toga sam postao bolji kuvar, ali je šteta što je cena morala da bude onakva kakva je bila – istakao je Kraučer.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar