Sve se trese posle Pešićevih reči: Srbija mora da čuje brutalnu poruku selektora!

"Gde su ti navijači? Gde su ti što spominju kult reprezentacije?", pita se popularni Kari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Selektor selekcije Srbije Svetislav Pešić je bez dlake na jeziku pričao o takozvanom kultu reprezentacije i nakon njegovih reči će mnogi staviti prst na čelo.

U razgovoru za Novosti je bio prilično brutalan i bez uvijanja je udario pravo u centar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je jedna vrlo interesantna tema za nas sportiste. Vidite, fudbalska reprezentacija četiri dana pred odlučujuću utakmicu za odlazak na SP, u Beogradu igra prijateljski meč sa Katarom na koju je došlo 700 ljudi. Eto kako se mi ponašamo da podržimo našu reprezentaciju. I sad, ako se izgubi, katastrofa, a ako se pobedi euforija dolazi dotle da kažemo kako najmanje možemo stići do finala i da je sve drugo neuspeh.

– Sličnu situaciju smo imali i u košarci ovog leta, na kvalifikacionom turniru za OI. Država je dala novac za domaćinstvo i u odlučujućoj utakmici protiv Italija prazna dvorana. Gde su ti navijači? Gde su ti što spominju kult reprezentacije? Da li je taj kult moraju da pokazuju samo Jokić i Pešić? Ne igra nacionalni tim svakog dana, već na dva meseca – rekao je Pešić i poentirao na kraju:

U Francuskoj kad igra reprezentacija, svi pevaju himnu i mašu, zastavicama. mi ovde dobili organizaciju turnira, a kao da igramo u tuđini.

Bonus video:

Jokić upisao dabl-dabl, pa krenuo na sudiju: Denver poražen posle trilera i Nikoline greške (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar