Završeno SASLUŠANJE Belivuka, Miljkovića i Jankovića: Evo šta su rekli o ZLOČINIMA u Crnoj Gori

Saslušani su u vezi sa ubistvom Damira Hodžića, Adisa Spahića i kidnapovanjem Mila Radulovića zvanog Kapetan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković saslušani su danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal od strane glavnog specijalnog državnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Saše Čađenovića u vezi sa ubistvom Damira Hodžića, Adisa Spahića i kidnapovanjem Mila Radulovića zvanog Kapetan.

Advokat Dejan Lazarević rekao je za Objektiv da su se Belivuk, Miljković i Janković branili tako što su izjavili da nisu boravili na teritoriji Crne Gore u vreme kada su se dogodila ubistva i kidnapovanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni su, prema njegovim rečima, ispričali kada su boravili na teritoriji ove zemlje, a datumi koji su oni naveli se nisu poklapali sa datumima kada su izvršeni zločini.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore je, podsetimo, uputilo nadležnim organima Srbije zamolnicu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušaju. Dakle, reč je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i Živković, koji se inače ne pominje u optužnici koja je podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

Piše: Aleksa Momčilović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar