Tuga: Otac ubio talentovanog fudbalera

Otis Li Anderson već je izveden pred sudiju i određeno je da neće moći da napusti pritvor narednih dana, dok je sledeće ročište zakazano za 20. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jevone Moore/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Otis Anderson Džunior (23) ubijen je u porodičnoj kući u ponedeljak uveče, a zbog toga je kao glavni osumnjičeni uhapšen njegov otac. Pretpostavlja se da je on ubio talentovanog igrača američkog fudbala koji je do pre samo nekoliko nedelja trenirao sa NFL ekipom.

Mladi i talentovani sportista preminuo je u od posledica ranjavanja, dok je njegova majka Denis prebačena u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Priveden je Otis Li Anderson, otac, nekada velika koledž zvezda na Univerzitetu Centralna Karolina, a njemu se na teret stavljaju ubistvo i pokušaj ubistva!

Otis Li Anderson već je izveden pred sudiju i određeno je da neće moći da napusti pritvor narednih dana, dok je sledeće ročište zakazano za 20. decembra. Tada će se, u prisustvu svog advokata suočiti sa teškim optužbama – ubistvom sina i ranjavanjem supruge.

Anderson Džunior igrao je na poziciji raning beka i bio je veoma važan deo tima na koledžu koji je pohađao. Nije uspeo da uđe u NFL ligu preko drafta, ali je dobio priliku da trenira da LA Remsima.

Bonus video:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar