“U novu godinu ću ući GOLA”: Zorica Brunclik progovorila o planovima za DOČEK, pa iznenadila odgovorom!

Legendarna pevačica za Objektiv otkriva kako se sa suprugom zabavljala u periodu lokdauna, ali i na koji način će uživati na dočeku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto Nemanja Kostic

Zorica Brunclik je nakon dužeg perioda izolacije konačno izašla pred medije. Brunclikova je za Objektiv ispričala kako je provodila vreme u periodu korone, da li je radila na novim pesmama, ali nam je i otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicom Hankom Paldum.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Ako ima nekog ko vam je rekao da nije jedva dočekao druženje sa prijateljima, laže. Poželela sam se prijatelja, novinara, provokativnih pitanja, pa čak i nedobronamernih. Zaboravili su svi kako izgledam (smeh) – rekla nam je folk zvezda.

PORODICA NA PRVOM MESTU

Na pitanje da li joj je suprug dosadio, kroz smeh odgovara:
‒ Nije. Svašta smo radili, naravno, sve što rade dvoje u braku, a u pauzama smo radili u studiju (smeh). Nigde nismo išli. Konstatovali smo da već dve godine nismo izašli iz zemlje jer spadamo u rizičnu grupu.

Pitali smo Zoricu i kako se provela nedavno na ćerkinoj svadbi.

‒ Moja ćerka je udata odavno, ali je želela da se uda u crkvi, a pošto smo želeli da ispoštujemo njenu želju, to smo i uradili, naravno, uz sve mere predostrožnosti. Samo što još nismo stavili mladence da sede dva metra jedno od drugog (smeh). Nisam stala, igrala sam ceo dan. Nažalost, nismo mogli da dovedemo bend nego smo puštali muziku sa kasetofona – rekla nam je Brunclikova, koja nam je otkrila da je koncert u Areni opet odložen.

‒ Znate da je moj koncert odlagan već tri puta, ali zbog korone nismo mogli da ga realizujemo, a onda smo dobili odluku Kriznog štaba u kojoj je pisalo da nam dozvoljavaju samo 500 ljudi. Naravno, odustali smo.

Dugo se spekulisalo da Zorica i njena koleginica Hanka Paldum nisu u dobrim odnosima zbog pesme „Avlije, avlije”:

‒ Nisam imala problem sa Hankom Paldum. Ne možete da imate nesporazum oko pesme jer pesma nije naše vlasništvo. Kompozitori su prodavali pesme jer nisu imali od čega da žive u vreme rata, a onaj ko je hteo, mogao je da kupi šta god hoće. Mnoge takve pesme sam otpevala, a i mnoge moje kolege su otpevale neke moje pesme, tako da ne vidim zbog čega bi postojao nesporazum. Dakle, Hanka i ja nikada nismo bile u lošim odnosima, samo se nismo viđale jer su nas putevi vodili na različite strane. Ne bavim se drugima, već sobom i onim što mi prija, a kada dostignete vrh karijere, baš vas briga šta drugi rade. Kod mene nema kalkulacija, osim kada kalkulišem kako od muža da dobijem karticu (smeh).

foto Nemanja Kostic

DOBITNA KOMBINACIJA

Budući da je Zoričin zaštitni znak pink boja kose, upitali smo je koliko traje proces farbanja:

‒ Kada se farbam, dođe moj frizer, ali u pidžami (smeh), jer to traje po pet-šest sati i onda ja izgubim živce, pa pravimo pauzu, pa me on animira na sve moguće načine. Kaže mi: „Ali mi moramo to da uradimo! Vi mene ne smete da obrukate.” Naravno, to je njegov obraz. Kada bih se pojavila da nije kako treba, to bi bio poraz za mene jer moja glava je njegov trofej (smeh). Nikada mi nije palo na pamet da se prefarbam jer dobitna kombinacija se ne menja. To bi samo ludaci uradili.

Upitali smo Zoricu i da li ima listu želja za 2022. godinu.

‒ Nemam, osim da sve ovo sa koronom prestane i da se uskoro probudim i kažem sebi: „Sve je ovo bio samo jedan ružan san!” – kaže Brunclikova i dodaje da je sujeverna, ali da ipak neće ispoštovati običaj da u novu godinu uđe u crvenom vešu:

‒ U novu godinu ću verovatno ući gola, a svim ljudima želim da u narednu godinu uđu bez korone i tri puta dnevno sa Zoricom Brunclik (smeh).

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

Ovaj i druge zanimljive tekstove čitajte u današnjem izdanju dnevnog lista Objektiv

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar