Horor Hrvata na letu iz Beograda: Grom udario u avion, igrači vrištali i povraćali!

Na svu sreću izbegnuta je tragedija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Vaterpolisti Juga što pre će želeti da zaborave gostovanje u Beogradu. Prvo su ubedljivo poraženi od Novog Beograda 14:10, a onda su pri povratku kući umalo doživeli tragediju.

Naime, u avion Er Srbija kojim su u nedelju leteli iz Beograda za Tivat je udarila munja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Koliko sam u životu puta leteo, ali ovo što nam se juče dogodilo nikad nisam doživeo. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolisano se dizali sa svojih sedišta i vrištali da moraju da izađu – rekao je direktor Juga Ognjen Kržić (52) za Dubrovnik Net.

Problemi su se dogodili pri sletanju oko 14 sati. Iznad Tivta je besnela oluja koja je bacala avion u svim smerovima, pa su morali odložiti sletanje, ali tu nije bio kraj nevoljama.

– Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, sa piste koju smo gotovo dotakli počeo se opet podizati. Kružili smo oko aerodroma, ali svo to vreme nas je užasno bacalo. Nakon pola sata užasa i propadanja, počeli smo ponovno sletati i tad je u avion udario grom. Šta da pričam dalje – rekao je Kržić, osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996.

Na svu sreću izbegnuta je tragedija, ali mnogima će ostati urezano u sećanje ta scena gde je ekspedicija Juga mogla doživeti katastrofu.

Bonus video:

Direktor Australije dao novi savet Novaku oko vakcine: Đoković ima i ovu opciju!



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar