Nekada zvezda Premijer lige, danas se umara dok leti avionom: Bizaran razlog novog sunovrata

"Razgovarao je s trenerom i jednostavno nije se osećao spremnim da igra"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Iako je pokušao da se vrati fudbalu potpisivanjem za klub u Australiji, Danijel Staridž neće biti od koristi jer se previše umara dok leti avionom na gostovanja.

Igra na drugom kraju sveta, za Pert Glori, ali mu za sada ni tamo ne cvetaju ruže. Zapravo, prilično se muči da se vrati na teren, a ne pomaže mu ni što mora avionom da putuje na utakmice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipa iz Perta igrala je protiv Vestern Uniona iz Melburna, a zbog udaljenosti ta dva grada let avionom traje oko četiri časa. Iako je krenuo sa ekipom na gostovanje, nekadašnji reprezentativac Engleske nije bio u konkurenciji za tim. To je iznenadilo navijače koji su bili u šoku zbog ovakvog razvoja situacije.

Ispostavilo se da Danijel Staridž nije bio spreman da igra utakmicu jer je bio previše umoran zbog putovanja avionom.

– Razgovarao je s trenerom i jednostavno nije se osećao spremnim da igra. Nije navikao na tako duge letove kada ide na gostovanje s ekipom – saopšteno je iz kluba.

Ovo bi dodatno moglo da zakomplikuje njegovu karijeru, jer je pitanje da li timu iz Australije treba igrač koji ne putuje avionom. Oni u naredna četiri kola igraju na gostujućim terenima i to dva puta u Melburnu, jednom u Brizbejnu i jednom u Adelejdu.

Podsećamo, Staridž je 26 puta igrao za reprezentaciju Engleske, a važio je za jednog od najvećih talenata u toj zemlji. Ponikao je u školi Mančester sitija, igrao za Čelsi i Liverpul, a bio na pozajmicama u Boltonu i Vest Bromviču. Tokom 2019. godine je dobio otkaz u Liverpulu i kaznu od šest nedelja suspenzije zbog klađenja, a i u Trabzonu je kažnjen zbog istog prekršaja.

Od marta 2020. godine do oktobra 2021. nije imao klub, da bi potpisom za Pert Glori pokušao da se vrati profesionalnom igranju.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar