Vučić o prebijanju građanina na blokadama opozicije u Šapcu: Pretučen čovek koji nije kršio nijedan zakon

Predsednik ima jasan stav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon obilaska radova na infrastrukturnim projektima u Moravičkom okrugu odgovarao je na pitanja novinara, a tom prilikom prokomentarisao je prebijanje građanina koji je vozio bager u Šapcu, prilikom blokade saobraćajnica u ovom gradu.

Vučić je rekao da je batinaš koji je pretukao običnog građanina pušten iz pritvora, a da on pretpostavlja da je zbog toga što ne može da utiče na svedoke jer je cela Srbija videla snimak jezivog nasilja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pretučen je čovek koji nije kršio zakon ni jedan, kretao se putem kojim ima prava da se kreće. Drugi su na kriminalan način ugrožavali njega, nalazi se u bolnici i ima teške telesne povrede, mislim da je na VMA. Mogli ste da vidite kako za Rokfelerove pare Srbi moraju da dobijaju batine. Pritvor se određuje kad postoji mogućnost da se utiče na svedoke. Tužilaštvo je zbog toga pretpostavljam pustilo batinaša iz pritvora, jer svima je jasno šta se desilo. To su bili Zelenovićevi batinaši, mi smo žuta elita. Gde piše u zakonu da možete nekom da preprečite put. Ko ste vi da zaustavljate auto-put, bogovi, valjda iz ljubomore jer niste izgradili nijedan auto-put – rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Predsednik Vucic zrtvuje se da unapredi Srbiju,u cemu u dobroj meri uspeva.Sa druge strane,zbog prevelike popustljivosti prema onima koji cine vandale prema drzavi Srbiji.Takav Vucicev postupak vodi Srbiju u propast.

    Odgovori

Ostavite komentar