Dečak izašao iz školskog autobusa, pa potrčao pod KAMION: Ono što je vozač uradio izazvalo ŠOK (VIDEO)

O snimku se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljen negde u Norveškoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Saobraćaj može biti potencijalno opasan za sve koji učestvuju u njemu, a oni koji spadaju među najugroženije svakako su deca. Sigurno ne moramo da vam objašnjavamo zbog čega je to ako, ali ovaj će snimak ipak ‘otrezniti’ mnoge.

Norvežanin i vozač kamiona na Jutjubu je objavio snimak neverovatne reakcije svog kolege koji je naišao iz suprotnog smera i ‘suočio’ se sa školarcem koji mu je ‘izleteo’ pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O snimku se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljen negde u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana videlo više od 800 hiljada ljudi, a verujemo da su većina njih roditelji koji su snimak pokazali svojoj deci.

Brojni komentatori na Jutjubu i Reditu ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila neverovatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

No, da ne dužimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite deci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se cesta prelazi na pešačkom prelazu. Koliko god fantastične bile, nemojte dopustiti da život vašeg deteta ovisi o nečijim kočnicama.

BONUS VIDEO:



Izvor: 24sata.hr

Komentari (11)

  1. Возач аутобуса је главни кривац. Стао је ван стајалишта, боље речено промашио га је за 300 метара.

    Odgovori
  2. Како је могуће да у цивилизованој Европи се БУС зауставља на коловозу.и сипушта дјецу.

    Odgovori
  3. Ako je Norveška u pitanju kod njih ljudi voze 40 - 50 km/h. Naravno, sigurnostni kočioni sistem je uradio posao, ali i opreznost prilikom vožnje. Dobro je što je klinac nastavio da trči, da poveća razdaljinu između sebe i kamiona. Da se ukopao u mestu svašta bi bilo.

    Odgovori

Ostavite komentar