“Naše curice više NIKADA neće imati svog tatu”: Supruga PREMINULOG pevača napisala potresno pismo

Jasmin Hasić, kojeg je publika upoznala tokom takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je u 36. godini posle duge i teške bolesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Jasmina Slanjankic-Hasic

Pevaču, takmičaru “Zvezda Granda”, Jasminu Hasiću nedavno je dijagnostifikovan tumor na bubrezima zbog čega je operisan u Turskoj. Međutim, stanje mu se pogoršalo, pa je nažalost preminuo u 36. godini života.

Iza sebe je ostavio ćerke Lejlu i Unu i suprugu Jasminu koja se od njega driljivim rečima oprostila i na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 meseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim da žalim, ne mogu da kažem da sam nešto želela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za što nisi stao na moju stranu… I kad nisam bila u pravu, rekao bi: “Ne dirajte mi Jacu”. Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imati babu svog. Ali dan proći neće, kao, što sam ti obećala, da im ne pričam o tebi i čuvam uspomene na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale. Znaj da ne postojiš samo fizički. Voleću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Odmaraj se…, a u meni i dalje živiš!- napisala je Jasmina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar