BOLESNO! Đilasova mašinerija izjednačava huligane sa RADNIKOM koji se pošteno bori za koru hleba (VIDEO)

Na Tviteru je osvanuo jeziv snimak iz Šapca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas pozvao je danas na blokadu saobraćajnica širom Srbije, a njegovi aktivisti i huligani pravili su haos u mnogim gradovima, dok je u Šapcu jedan bagerista, ni kriv ni dužan, doživeo da bude krvnički pretučen od strane jednog od njegovih huligana, a ono što je licemerno jeste da je u Đilasovim medijima radnik koji je vozio bager poistovećen sa huliganima koji su ga napali.

Naime, TV N1, koji je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa je na svom Tviteru objavio snimak napada u Šapcu sa naslovom “Bagerista nije hteo da se zaustavi pred aktivistima, izbila tuča”, čime je bolesna propagandna mašinerija pokušala da izjednači njegove huligane i divljake sa radnikom, koji je vozio bager i samo pokušao da zaštiti imovinu svoje firme, a koji je na kraju krvnički pretučen dok je radio pošteno za koru hleba, o čemu je Objektiv već pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, Đilas je poručio svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i potpredsednica SSP Marinika Tepić danas blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikend sa svojim poridicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar