Halid Muslimović poručio: Vesna Zmijanac bi trebalo pod hitno da SMRŠA, ne ide da se ovako ZAPUSTI

Pevač se osvrnuo i na skandal sa bivšom ljubavnicom koju je, navodno, pretukao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Halid Muslimović nedavno je istakao to da mu je uvek bilo drago što ga je koleginica Vesna Zmijanac simpatisala, ali da među njima nikada ne bi moglo da bude nešto više od prijateljstva, iako je smatra jednom od najlepših žena na estradi.

– Poznato je da sam se mnogo sviđao Vesni. To je bilo još u vreme kada smo zajedno zakoračili na estradu. Nikada mi nismo imali ništa više od prijateljstva iako smo se mnogo lepo slagali. Skoro smo se čuli, ne znam što ljudi pričaju da pije kad meni kaže da to nije istina – rekao je on za Srpski telegraf.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona je u nekim trenucima najgora za sebe, a najbolja za druge. Sad se nešto ubucila, to nije dobro. Trebalo bi da pod hitno smrša jer ne ide da se ovako zapusti. Nebitno je, na kraju krajeva, ko se tu kome sviđao. I Vesna i ja sada imamo svoje porodice, ne treba se vraćati u prošlost. Ozbiljni smo ljudi. Treba da se dovede u red jer mislim da ima još mnogo toga da ponudi estradi – dodao je Halid.

Foto: E-stock/ Kobra

Muslimović kaže da mu se žene redovno udvaraju i preko društvenih mreža, ali da nikome ne dozvoljava da mu čita poruke u mobilnom telefonu.

– Moj telefon niko nije nikada proveravao, ni žene ni prijatelji, jer to ne dozvoljavam i nije kulturno. Žene šalju svašta, ali to su obožavateljke i na takve poruke ne odgovaram. Ima golotinje, ma svega! Samo obrišem takve poruke i to je sve, nedaj bože da mi ga ukradu – ističe pevač.

On se osvrnuo i na skandal koji je izbio kada se u javnosti pročulo da je navodno fizički maltretirao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić.

– Što se tiče suđenja s bivšom partnerkom, ne bih mnogo na tu temu. Da jesam nekoga tukao, bio bih u zatvoru sada i sve bi se dokazalo. Neko je spreman da da 50 evra da novinar napiše tekst i da mi podmetne aferu. Neki pevači profitiraju od loših naslova, ali to nije moj stil. Ja ne volim lošu reklamu. Meni se isto posećuju nastupi kao i pre skandala, jer narod zna da ne lažem. Neću da dajem na značaju takvim stvarima. Istina uvek izađe na videlo – zaključio je Muslimović za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar