Majka MONSTRUM iz Leskovca se nije pojavila na sudu: Oglasio se muž i otkrio čega se najviše PLAŠI (FOTO)

Prvu prijavu protiv supruge A. S. je podneo 5. novembra ove godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Kako dani prolaze, saznaje se sve više detalja iz života N. S. (29), koja je glavni akter užasnih snimaka nasilja nad decom. Ona se juče nije pojavila pred sudom, gde je trebalo da se suoči sa suprugom A. S. (32), a prema određenim informacijama par je u sukobu od momenta kada je on zatražio razvod braka.

– Tužilaštvo mi je usmeno zabranilo da pričam o slučaju, iako ja ne vidim za to razlog. Posle današnjeg saslušanja moram da kažem da se ne osećam bezbedno i da brinem i za bezbednost svoje dece – kratko je rekao A. S. po izlasku iz suda u Leskovcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, ona tvrdi da su snimci na kojima se vidi kako krvnički tuče ćerku od šest i sina od četiri godine lažni i podmetnuti, dok njen advokat traži izuzeće ovih snimaka iz dokaznog materijala.

Foto: Printscreen

EROTSKI RAZGOVORI PRED DECOM

Sa druge strane, prijatelji oca dečaka i devojčice tvrde da ima još snimaka koji nisu objavljeni u javnosti i na kojima se vidi kako u spavaću sobu ulazi nepoznati muškarac, a da majka decu silom gura u kuhinju, gde ih i zaključava, a zatim u spavaćoj sobi vodi ljubav sa tim muškarcem.

Foto: Printscreen

– Postoji i četvrti snimak, na kome se čuje erotski razgovor preko video-poziva sa nepoznatom osobom dok deca spavaju u krevetu pored nje. Kada se dete probudilo, ona ga je udarila tvrdim predmetom po glavi – tvrde prijatelji A. S.

Prvu prijavu protiv supruge A. S. je podneo 5. novembra ove godine, i to na isti dan kada je njegova supruga protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

PACIJENTI SE NISU ŽALILI

Inače, N.S. je radila kao medicinska sestra u Opštoj bolnici u Leskovcu, gde je bila raspoređena na kovid odeljenju. Prema rečima ljudi iz ove bolnice, na njen rad nije bilo primedbi pacijenata niti kolega.

Bračni par je sa decom živeo u iznajmljenom stanu, a navodno posle zahteva za razvod, ona je prešla da živi kod svog ljubavnika.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 26. NOVEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar