Ovo je bivša devojka Vuka Kostića: Bili su u vezi ČETIRI godine, a ona i dalje izgleda ZANOSNO (FOTO)

Zabavljali su se dok su još bili na Fakultetu dramskih umetnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

Vuk Kostić jedan je od najvećih frajera na domaćoj glumačkoj sceni, a nije tajna da je bio u vezi sa mnogim damama sa naše javne scene.

Glumac važi za pravog  zavodnika, a poznato je da je svojevremeno bio u vezi sa Jelisavetom Orašanin, ali i sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on pre njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

– Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

Foto: Instagram printscreen/bojanastefanovic4

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje dece – sina Matiju i ćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar