Ceca se javno obratila Bogdani i Veljku: Povod je PRELEP, čestitku im uputila uz OVU PESMU

Pevačica je snajki i sinu čestitala važan datum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Ceca Ražnatović podelila je sa svojim fanovima na Instagramu čestitku koju je uputila sinu Veljku i snajki Bogdani povodom proslave druge godišnjice braka.

Ceca je ovom prilikom podelila njihovu fotografiju sa venčanja i uz nju napisala “Srećna godišnjica”, a uz objavu je “okačila” i svoj veliki hit “Volim te”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceca je nedavno progovorila o unuku Željku i kako se oseća, pa pomenula i Veljkovu ženu Bogdanu.

– Sada mogu da rode još desetoro dece. Poseban je osećaj kada sam Željka uzela u ruke, kao da sam ga ja rodila. I dan danas hoće da mi se omakne: Ljubi te majka. Zna se ko je majka i otac, ali to dete je mene regenerisalo i osvežilo život. Željko će 3. januara imati 7 meseci, jako je fokusiran, sve prati, a najbitnije mi je da je zdravo dete, to je za mene najveća sreća”, rekla je pevačica i dodala:

– Sa snajkom se slažem sjajno. Ranije su me pitali za privatne odnose, a ja sam žena koja nije pokušavala da preko svoje dece osvaruje snove, ja sam ostvarena kao majka, roditelj, ličnost, kao žena, ja sam zadovoljna. Nikada ne bih birala deci partnere, niti su meni birali roditelju. Najbitnije da su mi deca srećna i da ne utiču na njih destruktivno. Moja deca imaju divne partnere, Bogdana je i zvanično u naoj porodici, ona je divna devojka, ali najbitnije da je divna mom sinu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar