Real se rutinski osvetio Šerifu: Milan došao do velike pobede u Madridu (VIDEO)

Žunior Mesijas heroj Rosonera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alex Nicodim / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Real Madrida savladali su ekipu Šerifa rezultatom 3:0 u okviru petog kola Lige šampiona.

Kraljevići su želeli da se revanširaju za bolan poraz iz Madrida i u prvih deset minuta su imali dve sjajne prilike i jedan poništen gol. Benzema i Kros nisu bili precizni, a Francuzu je bio poništen pogodak. Priliku da dovede svoj tim u vođstvo propustio je i Rodrigo. Ipak nagrada je stigla u 30, minutu, a strelac je bio David Alaba iz slobodnog udarca, mada imao je veliku pomoć od jednog igrača domaće ekipe, pošto ga je lopta pogodila na putu do gola i tako je prevarila golmana Atanasijadisa. Prednost je duplirao Kros prelepim pogotkom pred kraj prvog poluvremena i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Treći pogodak za Real je postigao Karim Benzema u 56. minutu, na asistenciju Ferlana Mendija, lepo je pogodio ugao grčkog golmana i pitanje pobednika je bilo rešeno.

Tek tad su se malo osvestili igrači Šerifa i imali su tri sjajne prilike, od čega treba izdvojiti pogođenu stativu heroja iz njihove prve utakmice, Sebastijana Tila.

Na kraju Real je rutinski priveo utakmicu kraju i tako je obezbedio plasman u narednu fazu Lige šampiona, dok Šerifu kao utešna nagrada ostaje odlazak u Ligu Evrope, što je za njih svakako ogroman uspeh.

Fudbaleri Milana savladali su kao gosti ekipu Atletiko Madrida rezultatom 1:0.

U ne preterano interesantnoj utakmici, gosti su uspeli da dođu do pobede i tako se osvete za poraz, posle kontroverzne odluke sudije Cunejta Čakira da svira penal za Atletiko u 97. minutu.

Strelac je bio letošnje pojačanje iz Krotonea Žunior Mesijas, na asistenciju Franka Kesija, u 87. minutu je sproveo loptu u mrežu Jana Oblaka i tako je ostavio svoj tim u igri za plasman u narednu fazu ovog takmičenja.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar