Strina poginulog Miloša SKRHANA bolom: “Dete je bilo na poslu, obišli smo sve bolnice, ali njega NEMA”

Ona kaže da još uvek nisu dobili potvrdu da je Miloš stradao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Facebook

Miloš Saković (21) druga je žrtva stravične eksplozije u fabrici u beogradskom naselju Leštane. Strina nastradalog mladića izašla je ispred porodične kuće i rekla da oni još uvek nisu dobili zvaničnu potvrdu da je Miloš stradao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Niko nas nije zvao, nije nam javio. Mi u kući kukamo i plačemo, a ništa ne znamo. Inicijale smo videli u novinama i saznali da je on, mada potvrde o tome nema. Sinoć smo obišli sve bolnice, zvali sve, ali Miloša nema, a dete je bilo na poslu – priča strina i dodaje da su mladića zvali na telefon, ali da je bio nedostupan:

– Juče smo videli dim i njegov otac je krenuo ka fabrici jer smo znali da je u smeni. Navodno, on je bio u magacinu u kome je došlo do eksplozije, prenosili su neke rakete – kaže strina.

Kako kaže, porodica je van sebe od bola.

– Njegova majka nema snage ništa da kaže. Ima i mlađu sestru, završio je elektrotehničku školu i zaposlio se u firmi, godinu dana je radio tamo – plače strina.

Da podsetimo, juče je došlo do eksplozije u fabrici raketa u Leštanu. Na mestu su stradali Miloš Saković i Miljan Jojić,a 16 radnika je povređeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar