Dnevni horoskop za 26. novembar: Bikovi, odvojite VREME za vas i partnera, Device, oštre ste prema sebi

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
ljubavni citati
Foto: Shutterstock

OVAN

Razmišljate o novim vrednostima jer imate prilike da napravite dobru poslovnu priču. S obzirom da je Mesec u Lavu imate šanse da zajedno sa emotivnim partnerom isplanirate divan dan. Velike su šanse da vam upadne odlična prilika. Zdravlje je dobro.

BIK

Vama se čini da se obaveze i zadaci množe brzinom svetlosti. Ne stižete ništa da uradite na vreme. Ljubavne prilike su u najboljem svetlu, imate mogućnost da usrećite partnera i sebe. Zdravlje je solidno, vitalni ste.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Vaše poslovi se danas uvećavaju, a preko saradnika i uz njihovu pomoć imate produktivan dan. Obratite pažnju na emocije koje iskazujete partneru. Nije zadovoljan vašim odsustvom romantike. Zakažite romantičnu večeru. Dobro je zdravlje.

RAK

Odličan dan za saradnju i bilo kakve dogovore koji donose buduću saradnju. Imate prilike da uvećate zaradu. U ljubavi ste na svom terenu jer se Mesec i Jupiter ljube u Ribama, zato vi imate romantičan dan pun ljubavi. Zdravlje je veoma dobro.

LAV

Poslovna očekivanja se ispunjavaju čak i više od očekivanih varijanti. Zato imate dobru komunikaciju sa nadređenima i zadovoljni ste sa novcem. Nemojte brinuti o partnerskim odnosima jer vas voljena osoba podržava u svemu. Vitalni ste i zdravi.

DEVICA

Danas ste veoma oštri prema sebi i prema drugima. Opterećujete se crnim mislima. Ipak pokušajte da izađete u prirodu sa voljenom osobom nekako zaboravite na vaše loše raspoloženje. Zdravlje je solidno sa manjim tegobama.

VAGA

Napeti ste zbog posla i ljudi koji nisu ispunili ono što su obećali. Ipak, imate i druge opcije, pa krenite dalje jer ne vredi da ispravljate krive drine. Na emotivnom polju ste udaljeni od partnera i ne osećate bliskost. Težite zdravijem životu.

ŠKORPIJA

Veoma ste važni svojim saradnicima, iako to ne vidite. Pokušajte da sarađujete da bi završili posao koji je veliki zalogaj za vas. Veoma ste dopadljivi suprotnom polu iako vam to danas nije bitno. Povedite računa o načinu ishrane.

STRELAC

Za vas je susština uvek ista jer ste posvećeni radu. Međutim danas nemate očekivane rezultate uprkos velikom trudu. U ljubavi ste postali zabrinuti, zato bežite od partnera. Niste načisto sa odovorima koje očekuje od vas. Nemate većih tegoba.

JARAC

Ovo je dan osećanja u kome vam sve smeta jako ste senzitivni na okolinu. Zato se ne pecajte na neke reči jer nisu upućene vama. Na ljubavnom planu imate puno događaja a koji će vam završiti dan sami odlučite. Manji problemi vezani za zglobove.

VODOLIJA

Budite jako ponosni na sebe iako ste hronično umorni i napeti. Vaš poslovni dan je prepun obaveza koje ćete sami uraditi. Emotivno ste napunjeni pozitivnom energijom samo je ostalo da izaberete osobu koja će biti pored vas. Pijte više vode.

RIBE

Mesec je popodne u Ovnu pa imate problem sa akcijom na poslovnom planu. Imajte u vidu da ipak imate više šansi da vam posao stagnira. Na polju ljubavi nisu povoljni aspekti pa vas danas čeka nerazumevanje i sukob. Fizički se više aktivirajte.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar