Ako ne uradi OVO, Novaku će biti mnogo teško u nastavku karijere: Zabrinjavajući tekst Njujork Tajmsa!

- Mislim da Australija neće biti jedina zemlja koja će tražiti vakcine tokom narednih meseci - napisao je jedan novinar ovog lista

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Novinar Njujork Tajmsa kaže da će Novaku Đokoviću navodno biti jako teško da nastavi karijeru ako se ne vakciniše. Kao i mesecima unazad, teniski svet se bavi Đokovićem i time da li se vakcinisao ili nije.

Australijanci su poručili da niko, pa ni Đoković, devetostruki šampion “Srećnog slema”, neće moći da se takmiči u Melburnu ako se ne vakciniše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je rekao Tod Vudbridž ima vremena do 6. decembra. Naravno, pod pretpostavkom da se nije vakcinisao, jer Novak o tome ne želi da priča.

– Novak nas tera da nagađamo. Rekao je da će se izjasniti nakon što dobije potvrdu od Australijanaca. Ali, on se još nije oglasio – rekao je Kler.

Novinar Tajmsa kaže da niko ne može da pretpostavi šta će da Srbin da uradi.

– Pretpostavljam da je on doneo odluku, ali je možda odluči da sačeka dok se ne završi spisak za prijavu…. Teško je bilo šta pretpostaviti. Niko sa sigurnišću ne može da kaže da li se vakcinisao ili ne.

– Mislim da Australija neće biti jedina zemlja koja će tražiti vakcine tokom narednih meseci. Verujem da će i druge zahtevati da se igrači vakcinišu. Biće teško sportu nastaviti takmičenja bez vakcine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar