Birmančević asistirao, Čelsijeva deca razbila Juventus u paramparčad (VIDEO)

Rutinska pobeda Tuhelove ekipe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andreas HILLERGREN, Javier Garcia

Čelsi je postao mašina za mlevenje fudbalskih timova, a poslednji u nizu koji je prošao kroz njihove ruke je Juventus. “Plavci” su na Stamford Bridžu pregazili italijanski tim sa 4:0 i tako sa prvog mesta osigurali plasman u 1/8 finala Lige šampiona.

Možda je Stara dama uspela da prevari Čelsi u prvom meču u Torinu, ali sada nije bilo nikakve šanse i jednostavno su morali da polože oružje pred mnogo boljim timom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čelsi su do pobede vodila njihova deca,  Trevor Čaloba, Ris Džejms i Hadson Odi. Momci koji su ponikli u njihovoj školi izrasli su u heroje ove večeri i potpuno nadigrali Juventus.

Sve je krenulo od spornog gola Čalobe, zbog kojeg su napali glavnog sudiju meča Srđana Jovanovića, a onda je u drugom poluvremenu krenula rapsodija engleskog tima, koju su začinili sa dva prelepa gola, a u listu strelaca se upisao i Timo Verner. Ostao je sam na drugoj stativi i rutinski pogodio za konačnih 4:0.

Veljko Birmančević je bio asistenst u remiju Malema sa Zenitom – 1:1.

Švedski tim je imao sve u svojim rukama do samog kraja meča, ali je onda Zenit sa bele tačke poravnao rezultat i tako došao do vrednog boda.

Rakitski je bio strelac za Zenit, dok je za Malme pogodio Rieks.

 

Bonus video:

Ceo region plače od smeha zbog komentatora: Ovaj prenos je nešto najluđe što ćete čuti danas (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar