Velika ekskluziva – Mesi otkrio: Da, vratio bih se u Barselonu, često razgovaram sa Ćavijem!

Nije isključio ovu mogućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto Nick Potts / PA Images / Profimedia

Lionel Mesi dao je veliki intervju za špansku Marku u kom je govorio o brojnim temama, a mi smo izdvojili deo u kom je pričao o svom doskorašnjem klubu, Barseloni.

Argentinac je hteo da završi karijeru u španskom timu, ali se finansijska situacija u ovom gigantu toliko zakomplikovala, da klub nije mogao da registruje Lionela ni sa upola manjom platom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rečeno mi je da mi ne mogu obnoviti ugovor i da ne mogu ostati. Ne morate tražiti više krivaca, ne morate opet gledati šta se dogodilo. Ostaću pri onome što su mi rekli – ponovio je Mesi razloge odlaska iz Barse.

Foto: Dppi/Marc Gonzalez Aloma/Zuma Press/Profimedia

Otkrio je da će se jednog dana vratiti u Barselonu, klub svog života.

– To je moj dom i tamo ću živeti. Ako mogu doprineti i pomoći klubu rado bih se vratio – pomalo je nedorečen bio Mesi, jer nije jasno u kojoj ulozi bi se vratio, ali očigledno da postoji šansa da to bude i kao igrač.

Naročito to možemo tvrditi posle sledećih rečenica u kojima pominje novog trenera španske ekipe i svog nekadašnjeg saigrača, Ćavija.

– Prijatelji smo, delili smo toliko stvari i otkako je otišao. Ostali smo u kontaktu. Ne sećam se šta sam mu rekao u poruci kad se vratio u Barselonu, ali čestitao sam mu na novom koraku i želim mu dobro. Siguran sam da će mu to jako dobro ići jer zna mnogo. Uvek želim najbolje Barseloni. Njihov sam navijač, iako ne igram tamo. I tamo u ekipi imam kolege i prijatelje. Situacija u Barseloni me rastužuje, želim im sve najbolje – kaže Argentinac.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar