Prizor iz kovid bolnice ledi krv u žilama: Čaršav se pomera, a ispod viri nešto zapanjujuće (VIDEO)

Ljubitelji paranormalnih pojava ubeđeni da su u pitanju duhovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/EL JAISENBERG

Mediji u Hondurasu preneli su u ponedeljak snimak koji je zaintrigirao sve ljubuitelje paranormalnih fenomena, a koji je navodno nastao na kovid odeljenju bolnice Eskela o San Felipe u glavnom gradu te države Tegusigalpi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Snimak traje 33 sekunde, a prikazuje čaršav na jednom od ispražnjenih kreveta, komad tkanine koji se na trenutke zaista pomerao, tako da je izgledalo kao da se nekakav duh nalazi zarobljen ispod prekrivača.

Portal “Extradigital” priznaje da nije uspeo da utvrdi kada je tačno snimak nastao, ali u svom članku ističe da su pojedini korisnici Tvitera prepoznali odeljenje spomenute bolnice i sa sigurnošću tvrde da je tu snimljeno.

– U suštini svako ovde vidi ono što želi. Neki su mišljenja da je za aktivnost čaršava kriv protok vazduha usled promaje, dok drugi žele da veruju da je u pitanju paranormalna pojava i ističu da se u jednom trenutku vidi jasan obris stopala (deveta sekunda snimka)”, prenosi komentare portal Tiempo i dodaje podatak koji raduje i ohrabruje.

Naime, direktor bolnice Edvin Cruz pohvalio se u ponedeljak kako na odeljejne nije stigao nijedan novi oboleli pacijent, te da se na jedinici intenzivne nege u ovom trenutku nalazi samo 12 osoba, svi van životne opasnosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (11)

Ostavite komentar