Žena sa rukavicama POHODI Novi Beograd: Luta po zgradama, komšije kažu da otklanja crnu MAGIJU (VIDEO)

Kako se može uočiti, ona sa punim rukama “plena” silazi niz stepenice, i ne sluti da je uhvatila nadzorna kamera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

LutaGotovo svakodenvno nas zaprepaste fotografije i video snimci na kojima se vide najrazličitijih prizori krađa i lopovluka. Nekada se ova krivična dela dešavaju u prodavnicama, ugositeljskim objektima, tržnim centrima, a ovog puta javnost je šokirao snimak napravljen na stubištu jedne stambene zgrade u Novom Beogradu.

Naime, kako se može primetiti na snimku, u jednoj stambenoj jedinici u novobeogradskom Bloku 44, anonimna ženska osoba tumara po hodnicima i krade ono što joj je dostupno. Kako se može uočiti, ona sa punim rukama “plena” silazi niz stepenice, i ne sluti da je uhvatila nadzorna kamera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Obratite pažnju, žena (55+) krade po hodnicima, u Novom Beogradu, u Bloku 44. Nosi hirurške rukavice, vešto se krije po spratovima od komšija koji prolaze. Sve uzima i nosi u kesama – napisano je ispod snimka.

Nakon očiglednog zaprepašćenja stanara, ali i šire javnosti koja je ovaj prizor uočila na internetu, nakon objave javio se, pretpostavimo – neko od stanara, odnosno komšija i istakao da je reč o ženi koja živi u neposrednoj okolini, a prema njegovim/njenim tvrdnjama, ova anonimna osoba je “žrtva” crna magije.

– Ona je čudna žena iz Bloka 70. Krade otirače oduvek, jer misli da na njima postoji crna magija, a potom ih baca u kantu – napisao je jedan korisnik Instagrama.

Šta se nalazi u pozadini ove priče, i da li ova anonimna ženska osoba zaista veruje da je po sredi crna magija, nije nam poznato, ali je njena pojava uznemirila građane.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar