Oblačno i hladnije sa KIŠOM: Evo u kom delu Srbije će da pada i SNEG

Duvaće slab i umeren, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, severni i severozapadni vetar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje, a samo na severu ujutro prestanak padavina, pre podne razvedravanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Duvaće slab i umeren, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 4 do 7 stepeni, najviša dnevna od 7 do 11 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti oblačno i hladnije povremeno sa kišom, pre podne prestanak padavina i razvedravanje, posle podne pretežno sunčano. Najniža temperatura oko 6, najviša dnevna oko 8 stepeni.

Srpski meteorolog objavio NAJNOVIJU prognozu: Sledi nagla promena vremena, a evo gde će pasti SNEG

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu ujutru biti mestimično slabog mraza, u nižim predelima sa maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim periodima i hladno, na istoku potpuno oblačno.

U četvrtak pretežno sunčano i osetno toplije, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno. Od petka pretežno oblačno sa češćom pojavom kiše, a od ponedeljka i hladnije pa se na planinama očekuje sneg. Od četvrtka do nedelje u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata biti i olujni.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar